Govern corporatiu i politica de remuneracions Descarregar app Venda d'entrades


Caixa Ontinyent renova el seu servei de banca electrònica

Si ja disposes del servei, t'expliquem els passos que has de seguir per a utilitzar el nou entorn.

Accés a CO.net                         

Estalvi

Dona el salt amb nosaltres 
i domicilia la teua nòmina
a Caixa Ontinyent

Amb el Servei Nòmina de Caixa Ontinyent disposaràs d'una sèrie d'avantatges en tipus d'interés en operacions de crèdit, amb fòrmules avantatjoses en els nostres crèdits x3 i x12, així com solucions hipotecàries especials.

Disposaràs de la màxima flexibilitat en els pagaments de les teues compres mitjançant la targeta Mastercard/Visa, podràs anticipar el 100% de la devolució de l'I.R.P.F. o ajornar en cas d'haver de pagar.Assegurança d'accidents gratuïta

Entitat gestora: Cia. de Seguros y Reaseguros, S.A. - CASER - R.M. de Madrid, tom 2245, fulla M-39.662.Informa't a les nostres oficines

Préstecs per a la millora de l'eficiència energètica

Ser eficient té avantatges

Millorar energèticament el teu habitatge,comerç o indústria és cuidar el planeta.És el moment d'adaptar-te al nou model energètic.


T.A.E.s calculades per a un exemple de préstec de 20.000 euros a 10 anys, comissió d'obertura de l'1% i despeses de taxació de l'eficiència energètica de 150 euros per a una habitatge unifamiliar de 200 m2. Es requereix la presentació del pressupost o factura proforma per a la consecució de l'estalvi energètic i certificat de qualificació energètica actual. Concesió de préstecs personals sotmesa a criteris de risc de l'oficina. Import mínim de 3.000 euros i import màxim de 60.000 euros, durada màxima 10 anys, comissió d'obertura 1%.C.C.I.V.F. 05-04-2016  


Informa't a les nostres oficines


Descàrregues
Descobreix els avantatges de la nostra App 

Disponible per a iOs i Android

Descàrrega d'App

Per a particulars amb activitat professional que realitzen moltes transaccions de pagaments sense utilització de diners físics i amb un saldo mitjà elevat. Informa't en la teua oficina.

Caixa Ontinyent ofereix el servei de Terminal de Punt de Venda (TPV) per a facilitar les gestions del teu establiment. Volem que la teua única preocupació siga la satisfacció dels teus clients.

Amb la pòlissa de crèdit pots disposar d'un limite de saldos per a les necessitats temporals de l'empresa i només pagues interessos per les quantitats disposades i una comissió mínima pel saldo que no s'utilitze.

plans de pensions

Pla de pensions La Previsora

Pensat per a clients que volen assumir poc risc (conservadors), però que pel llarg termini al que s'inverteix tampoc rebutgen la possibilitat d'arreplegar plusvàlues de les inversions en renda variable.

Considerats com a Mixt de Renda Fixa, pot invertir fins a un màxim del 30% en mercats o valors de renda variable tant nacional com a estrangera. La resta és invertida en Renda Fixa. Té un risc moderat encara que la seua rendibilitat es troba exposada en certa mesura a la volatilitat de la Renda variable i dels tipus d'interés de llarg termini. 


Informa't a les nostres oficines


Comptes a la vista

Compte corrent-Llibreta d'estalvi

Comptes a la vista amb total liquiditat i disponibilitat immediata en oficines i caixers 


Informa't