Govern corporatiu i politica de remuneracions Descarregar app Venda d'entrades

Estalvi i inversió

Fons d'Inversió

Conegut també com fons mutu, és un tipus d'inversió col·lectiva per la qual un grup de persones (anomenades partícips) crea un fons comú i el cedeix al banc per a la seua correcta administració. 


Així, el banc funciona com Societat Gestora, invertint els diners de tots els participants, sempre en busca d'una bona rendibilitat i reduint el risc en la mesura del possible. Per això sol diversificar el capital, destinant distintes partides a diversos instruments financers (actius monetaris, bons, accions…). En funció de la grandària d'este patrimoni comú, els inversors aconsegueixen un poder de negociació major que si es gestionara de manera individual. A més de gestionar, el banc també funciona com Entitat Dipositària, que custòdia, garanteix i vigila les inversions.

Participar en un fons d'inversió és una bona forma d'obtenir més rendibilitat por els teus diners de forma segura, hui o en qualsevol moment. I per suposat, està al teu abast. No importa si no estàs familiaritzat amb aquest tipus de productes perquè en Caixa Ontinyent t'oferim  una àmplia gamma adaptada al teu perfil: renda fixa, variable o mixta, capital assegurat o exposat… 

Demana informació i obtindràs més rendiment a la teua inversió.

Informa't a les nostres oficines