Govern corporatiu i politica de remuneracions Descarregar app Venda d'entrades

Estem d'acord:
la salut es el primer

Per a tu, la teua salut i la dels teus és el primer. I per a Caser també. Per això ens multipliquem per a oferir-te una assegurança que cuide de la teua família tant com ho fas tu.

Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència sanitària a través de quadre mèdic concertat, en: medicina primària, especialitats mèdiques, proves de diagnòstic, tractaments, hospitalitzacions, etc.

Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència sanitària més reembossament de gastos en el cas de lliure elecció de centres hospitalaris a nivell internacional, dissenyat especialment per a famílies amb fills.

Assegurança d'assistència sanitària ambulatòria amb copagament en les assistències ambulatòries. Enfocat a cobrir les atencions del servici d'especialistes i de proves diagnòstiques. No inclou hospitalització.

Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència amb copagament en assistències ambulatòries. Dissenyat per a jóvens amb hàbits saludables i ús esporàdic.

Asseguraça de prestació de servicis mèdics i assistència a través de quadre mèdic. Ideal per a famílies jóvens amb pares fins als 45 anys i xiquets menuts de fins a 6 anys. Una opció de qualitat per a la teua família.

La assegurança de Salut Dental, Somriure Essencial proporciona a l'assegurat, resident en territori nacional, l'assistència bucodental que procedisca per als tractaments relacionats amb l'especialitat Odonto-estomatología compresos en la descripció de la pòlissa, triant lliurement entre els professionals arreplegats en el quadre Mèdic Nacional d'Odontòlegs. 

Assegurances mediades per Caixa d'Estalvis i Monte de Pietat d'Ontinyent. Operador Banca Seguros Exclusivo de CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER-, amb numero de Registre C0031G46002796. Companya Aseguradora: CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER- CIF: A-28013050. Registre Mercantil de Madrid – Tom 2245 – Foli 179 – Fulla M – 39662 – Avda. de Burgos, 109 – (28050 ) Madrid.