Govern corporatiu i politica de remuneracions Descarregar app Venda d'entrades

assegurança de vida

Canvia la teua vida i la dels altres  Starbien               
un nou concepte d'assegurança de vida

Consulta a les nostres oficines

Starbien 

Starbien és per a persones que es cuiden i pensen en si mateixos i en els altres. Un nou concepte d'assegurança: tu tries el que vols contractar sense pagar més pel que no vols o no necessites. A més de tindre un assessor d'assegurances a la teua oficina de Caixa Ontinyent, pots fer gestions des del teu ordinador, tablet o mòbil.

Et donem la possibilitat que tu tries els 3 servicis gratuïts, només tu saps el que necessites. Hi ha 22 servicis diferents, des de línia mèdica 24 h. fins a rehabilitació esportiva.

Amb Starbien descobriràs que esta assegurança de vida també servix per a tu, ja que inclou per exemple, cobertures per a malalties importants.

I si necessites més ajuda, en la teua oficina de Caixa Ontinyent, sempre podran assessorar-te.

Dissenya la teua assegurança per capital o per preu, canviant els capitals i cobertures quan i com vulgues. No t'obliguem a contractar res que no necessites. 

Ens comprometem a no pujar el preu en 5 anys, sense sorpreses per a tu.

Si per algun motiu ja no desitges Starbien, podràs anul·lar-ho senzillament, sense més.

Assegurances mediades per Caixa d'Estalvis i Monte de Pietat d'Ontinyent. Operador Banca Seguros Exclusivo de CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER-, amb numero de Registre C0031G46002796. Companya Aseguradora: CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER- CIF: A-28013050. Registre Mercantil de Madrid – Tom 2245 – Foli 179 – Fulla M – 39662 – Avda. de Burgos, 109 – (28050 ) Madrid.