My Account

vía t

No esperes en les autopistes

Amb Via T, oblida't de les cues i perd el menor temps per a arribar a la teua destinació.

El mitjà de pagament que a través d'un dispositiu electrònic (VIA T) col·locat en el parabrisa del cotxe permet realitzar el pagament en autopistes espanyoles sense necessitat de detindre's en el peatge.

  Vía

  Un mitjà de pagament que a través d'un dispositiu electrònic (VIA T) col·locat en el parabrisa del cotxe permet realitzar el pagament en autopistes espanyoles sense necessitat de detindre's en el peatge.

  Com funciona?

  Tan senzill com col·locar la targeta en el parabrisa del seu cotxe. D'esta manera, al passar per l'arc de la cabina de peatge un lector detecta el senyal que emet la seua targeta i obri la barrera sense necessitat de parar el seu vehícle. Les operacions realitzades durant el mes amb la Targeta Via T es carreguen directament en el compte associat el dia 1 del mes següent. A més, perquè puga fer un seguiment de la despesa, una vegada al mes li enviarem un extracte amb les operacions realitzades identificades pels trams recorreguts. De la mateixa manera, pot consultar els seus moviments en qualsevol moment a través de la Oficina Internet.

  • És un dispositiu utilitzat per la majoria de les autopistes espanyoles.
  • És un servici ràpid, ja que permet abonar el peatge sense haver de detindre's als peatges, a través de la utilització dels carrils adaptats al VIA T.
  • El titular del dispositiu rebrà un extracte mensual de les operacions realitzades, amb el detall de les dates, import i autopistes utilitzades (consultables a través del servici CO.net) 
  • Permet al client agilitzar els seus pagaments en els peatges.
  • Permet obtindre descomptes de les autopistes per l'ús del peatge.

  T'ajudem?

  96 291 91 91
  Atenció telefònica
  Informació bàsica de protecció de dades de caràcter personal. 
  Responsable: Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent. 
  Finalitats:  Gestionar la relació comercial ateses les diferents sol·licituds d'informació. 
  Legitimació: Consentiment de l'interessat. 
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. 
  Drets: Podrà exercitar els seus drets reconeguts en matèria de protecció de dades com s'explica en la informació addicional. 
  Informació addicional: Política de Privacitat.  *

  This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied
  This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied